İZMİR / BALÇOVA - Yusuf Uz Ortaokulu

Mrt

Veli Akademisi kapsamında "Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite" konusu, 1987-1991 yılları arasında profesyonel futbolcu olarak Göztepe, KSK ve Altınordu gibi futbol takımlarında oynamış ve 2008- 2016 yılları arasında, bu takımlarda teknik direktörlük yapmış olan Yüksel Can, okulumuzda, tecrübelerini bizimle paylaştı.

Mrt

DEPREM TAHLİYE TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

M.E.B. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPAMINDA SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE GEÇTİ.

Ock

Türkçe'mizin zenginliklerinden sözcük dağarcığımızı öğrencilerimizle paylaşıyoruz.

Nis

Türk Böbrek Vakfı tarafından okulumuzda öğrencilerimize sağlıklı beslenme eğitimi verildi. 2 gün süren eğitimlerde tüm öğrencilerimiz bu eğitimi almış oldular. 26-27 Nisan 2023. Diyetisyen Çağla DAĞ tarafından verilen bu eğitim öğrencilerimiz için çok faydalı oldu. Türk Böbrek Vakfı' na teşekkür ediyoruz.

Nis

İzmir genelinde yapılan Atletizm yüksek atlama yarışmasında 7. Sınıf öğrencimiz Esmanur YÖŞİLİ İzmir Birincisi oldu. Yine diğer başarılı öğrencimiz Defne KURT' ta uzun atlamada İzmir 4. sü oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Nis

Uzman Psikolog Gizem AKKAYA tarafından LGS ile ilgili motivasyon ve başarı yollarının ifade edildiği bir eğitim verildi. 8. sınıflarımıza yönelik bu eğitimin çok faydalı olduğunu belirtmek isteriz. Öğrencilerimizin önünü açmak için çabalarımız sürecektir.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyoruz. PENTAGO'da Eren Kürşat GENÇ, MANGALA'da Şevin AY, REVERSİ'de Deniz VARLI, KULAMİ'de Aras KAPTAN, KÜRE' de Yusuf ALPERGÜN birinci olarak Balçova İlçe turnuvasında okulumuzu temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Nis

İzmir İnternet Haftası Kapsamında bu yıl "Geleceğin Meslekleri" teması işlenmektedir.